Bezorgen & afhalen

Bestelling in de webshop

Wij verwerken en leveren uw bestelling zo snel mogelijk. Een product kan op verschillende manieren bezorgd worden: via de post, als een pakketje of via onze bezorgdienst. U kunt een product dat besteld is in de webshop ook afhalen in onze winkel in Appelscha.

Bezorginformatie online aankopen: 

Alle bestellingen door heel europa worden verzorgd door Post NL. Pakketten worden altijd 2 maal aangeboden bij afwezigheid. Ne deze pogingen is het pakket af te halen bij dichtsbijzijnde Post NL postkantoor.

Tarieven: 

Nederland € 6,95 (gratis vanaf € 50,-)
Belgie/Luxemburg € 13.50 (gratis vanaf € 175,-)
Verdere EU landen € 30,-

Vragen:

Heeft u vragen over uw bezorging? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0516-431607 of via info@fietsspul.nl.

Schade:

Mocht u bij de levering schade constateren, stuurt u het artikel retour in de originele verpakking. Vult u hierbij wel even het retourformulier in en voeg deze toe aan de retourzending.
Wij raden u aan om bij de aflevering van uw bestelling te controleren of het geleverde product overeen komt met het door u bestelde product en op eventuele schade.

Webshopbestelling afhalen:

U kunt ervoor kiezen om een product dat u in de webshop bestelt zonder bijkomende kosten op te halen bij onze winkel in Appelscha. Selecteer hiervoor tijdens het bestelproces de mogelijkheid afhalen. U ontvangt van ons een e-mail zodra de bestelling in de door u gekozen vestiging klaarligt. In de winkel dient u als bewijs deze e-mail, de eerder verstuurde factuur en een geldig legitimatiebewijs te overhandigen. Zonder deze documenten kunnen wij de goederen niet aan u meegeven.

Later afhalen:

U kunt uw bestelling nog tot 3 weken na de oorspronkelijke afhaaldatum ophalen. Als u het product na 3 weken niet opgehaald hebt, wordt de bestelling geannuleerd en storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening.


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.