Over ons

Fietsservice Appelscha is van oudsher actief in de rijwielbranche. Door onze jarenlange ervaring weten wij alles over de producten en diensten die te maken hebben met fietsen. In onze winkel in Appelscha vindt u een ruim assortiment van fietsen en alles wat bij fietsen komt kijken. Via deze webshop zijn deze artikelen ook gemakkelijk online te bestellen. 


Ons team

Ons team bestaat uit een groep zeer gepassioneerde fietsers met grote technische achtergrond en grote schat aan praktijkervaring. De winkel, werkplaats en het magazijn bevinden zich Appelscha, het hart van Noord Nederland, aan de rand van het Drents Friese Wold, fietsgebied bij uitstek.

Informatie:

BedrijfsnaamKramer Fietsservice
AdresBoerenstreek 12-1
Telefoon winkel0516 43 1607
Telefoon verhuur/recreatie0516 43 3699
BankNL 10 RABO 0309 22 88 91
t.n.v. Kramer Fietsservice
BicRabo nl 24
BTWNL858419671B01
KVK70681716
Lid nr bike totaal12616
Mail winkelverkoop@fietsservice.nl
Mail facturenfacturen@fietsservice.nl
Mail administratieadministratie@fietsservice.nl
Mail verhuurinfo@fietsverhuurappelscha.nl
Mail clinicsinfo@atbclinics.nl
Mail werkplaatswerkplaats@fietsservice.nl

Ontdek onze winkel & clinics

Naast onze winkel bieden wij ook diverse clinics en arrangementen aan. Zoals een mountainbikeclinic voor diverse niveaus. Meer weten? Neem een kijkje op www.fietsservice.nl 

Fiets huren in Appelscha

De omgeving van Appelscha is ideaal om te ontdekken op de fiets. Bij onze winkel in Appelscha verhuren wij verschillende soorten fietsen, zoals stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en elektrische mountainbikes. Kijk op www.fietsverhuurappelscha.nl voor meer informatie en reserveer gemakkelijk online uw fiets.


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.